Λότζα: Το αγαπημένο στέκι της Ηλιούπολης!

19.6.2018

Καλοκαίρι και χειμώνα, με κρύο ή ζέστη, μεσημέρι αλλά και βράδυ, το μαγαζί που έγινε η αγαπημένη συνήθεια της Ηλιούπολης, περιμένει να σας υποδεχθεί!

 

Η φρέζοψησταριά, σήμα κατατεθέν της Λότζας, είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσετε, πριν το προσωπικό μας σας καλωσορίσει στον μοντέρνο χώρο μας. Το ελληνικό κρασάκι ρέει άφθονο και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να διαλέξετε τι θα φάτε, πράγμα που ίσως αποδειχθεί δύσκολο, μιας και ο κατάλογος της Λότζας, είναι γεμάτος με λαχταριστά εδέσματα. Όταν με το καλό επιλέξετε, η κουζίνα μας παίρνει «φωτιά» και το προσωπικό μας, επιμελείται με μεράκι το κάθε πιάτο!


Οι δροσερές σαλάτες κόβονται εκείνη την ώρα, τα καλαμάκια μπαίνουν στα κάρβουνα, αρχίζει το καθάρισμα της πατάτας και όσα άλλα χρειάζονται, για να ξεκινήσει το γευστικό σας ταξίδι στον μαγειρικό κόσμο της Λότζας. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με αγάπη, προσοχή και υπομονή, ενώ τα πρώτα μεζεδάκια έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στο τραπέζι σας!


Εκτός του εξαιρετικού φαγητού και των διαλεκτών Ελληνικών προϊόντων, στη Λότζα θα αγαπήσετε το οικογενειακό μας κλίμα και θα νοιώσετε κατευθείαν μέλος της μεγάλης μας οικογένειας, ενώ σίγουρα κάποια στιγμή θα γνωρίσετε τον Νίκο, τον φιλόξενο ιδιοκτήτη του εδεσματοπωλείου μας, που θα έρθει να σας καλωσορίσει προσωπικά και να δει αν χρειάζεστε κάτι!


Κάπως έτσι δημιουργούνται τα στέκια αλλά και οι νέες παρέες, έτσι ερχόμαστε πιο κοντά και κάθε επίσκεψη στην Λότζα, είναι ξεχωριστή. Ελάτε στο εδεσματοπωλείο Λότζα και ανακαλύψτε και εσείς, το νέο σας στέκι!

Κυπρίων Ηρώων 57  |  Ηλιούπολη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 99 500 57
Email επικοινωνίας: oloilotza@gmail.com
Ωράριο Λειτουργίας : Δεύτερα- Κυριακή 12.00μμ- 12.30πμ
Ωράριο Delivery : Δευτέρα- Κυριακή 12.30μμ-12.30πμ

Aκολουθήστε μας στα social media

Copyright 2018 © LOTZA All Rights Reserved.