Η παρέα θέλει ποικιλία!

19.6.2018

Τί καλύτερο από μια έξοδο με φίλους για φαγητό; Παρέες μικρές και μεγάλες, γυναικοπαρέες, αντροπαρέες ή…mix είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για ένα βράδυ με γέλιο, κουβέντα και φυσικά καλό φαγητό!

Τι φαγητό όμως;

Γιατί παρέα σημαίνει και διαφορετικά γούστα, άρα θα χρειαστεί ποικιλία! Κανένα πρόβλημα αφού ο κατάλογος της Λότζας, είναι γεμάτος από κλασικά, ανατολίτικα και light πεντανόστιμα πιάτα, που καλύπτουν όλα τα γούστα, ενώ πάντα υπάρχει και η επιλογή της ποικιλίας! Όνομα και πράγμα, η ποικιλία, είναι πραγματικά «μια από όλα» και δεν θα μείνει κανείς νηστικός ή παραπονεμένος! Η γεύση είναι απογειωτική ότι και αν διαλέξει το παρεάκι, ενώ η μπύρα και το παγωμενό κρασάκι, είναι οι πιο δροσερές επιλογές, για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες που έρχονται! Όλα αυτά σε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον, που αγαπάει τις παρέες και… δημιουργεί καινούργιες!

Η φιλοσοφία της Λότζας είναι πώς «όταν έχεις καλή παρέα, καλό φαγητό και καλό κρασί... τι άλλο να θες από τη ζωή;!» και σας καλεί να τη μοιραστείτε μας αλλά και με την παρέα σας, στο υπέροχο εδεσματοπωλείο μας στην Ηλιούπολη, καθημερινά από τις 12.00 μέχρι… όσο τραβήξει!

Τελικά η παρέα θέλει… Λότζα!

Κυπρίων Ηρώων 57  |  Ηλιούπολη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 99 500 57
Email επικοινωνίας: oloilotza@gmail.com
Ωράριο Λειτουργίας : Δεύτερα- Κυριακή 12.00μμ- 12.30πμ
Ωράριο Delivery : Δευτέρα- Κυριακή 12.30μμ-12.30πμ

Aκολουθήστε μας στα social media

Copyright 2018 © LOTZA All Rights Reserved.