Σουβλάκια Ηλιούπολη! Το 2016 στην καρδιά της Ηλιούπολης, δημιουργήθηκε η Λότζα. Δημιουργήσαμε ένα από τα μοναδικά Ζυθοψητοπωλεία Άριστης Ποιότητος της σημερινής Αθήνας με παραδοσιακές Γεύσεις και μοναδικά Ψητά!
 
Λότζα, στα παλιά χρόνια ήταν ο χώρος του σπιτιού, όπου οι γυναίκες της κάθε οικογένειας μαγείρευαν τα καλούδια του κάθε γεύματος. Εμείς περάσαμε τη Λότζα στη νέα εποχή της. Την μετατρέψαμε, σε ένα Ζυθοψητοπωλείο Άριστης Ποιότητος με σύγχρονο χαρακτήρα και παραδοσιακές γεύσεις. Ο Σκοπός και το Μότο μας είναι να δίνουμε βάση στην ποιότητα και τη γεύση!
 
Στη δική μας εσωτερική λοτζα, δηλαδή την ανοιχτή κουζίνα μας, μπορείτε να δείτε το προσωπικό μας να ετοιμάζει με μεράκι όλα τα εδέσματα που σερβίρουμε. Θα δείτε τη παρασκευή για τα παραδοσιακά καλαμάκια ή σουβλάκια μας. Όλα τα σουβλάκια μας έχουν την μυστική μαρινάτα του Αιγιώτη παππού. Στην Πραγματικότητα ο παππούς μας ήταν ο άνθρωπος που αποτέλεσε για μας, την έμπνευση για τη δημιουργία της Λότζας.
 
Στην Λότζα, αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται, σαν μέλη της οικογένειάς μας. Ποτέ κανείς μας, ειδικά εμείς στην Ελλάδα, δεν θα σέρβιρε στην οικογένειά του προχειροφτιαγμένο ή μπαγιάτικό φαγητό. Κατά συνέπεια, κάθε πιάτο μας, ξεκινάει να ετοιμάζεται, με την παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο θα φτάσει φρεσκομαγειρεμένο και αχνιστό στο τραπέζι σας!
 
Συνοδεύστε όλες τις γεύσεις που σας προτείνουμε, είτε με Ελληνικό κρασί, είτε με Ελληνικές μπύρες ή αναψυκτικά, μιας και στη Λότζα, πάντα θα επιμένουμε στα Ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα! Είμαστε ανοιχτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας και σας περιμένουμε στο νέο σας στέκι, στην οδό Κυπρίων Ηρώων 57, στην Ηλιούπολη!
 

Η Λότζα πλέον και στην Διανομή στα Σουβλάκια Ηλιούπολη!

Πλέον η Λότζα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα TheloSouvlakia.gr, σας φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία Online Delivery! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στον ιστότοπό μας, να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας από μια μεγάλη ποικιλία, και να τα γευτείτε στον χώρο σας, σε ελάχιστο χρόνο! Διαφορετικά καλέστε μας στο 2109950057  και άμεσα θα σας παραδώσουμε ότι επιθυμείτε. Η Λότζα σας εύχεται καλή όρεξη!!