Ότι θες σε Καλαμάκι! Το 2016 στην καρδιά της Ηλιούπολης, δημιουργήθηκε η Λότζα, ένα από τα μοναδικά Ζυθοψητοπωλεία της σημερινής Αθήνας με παραδοσιακές Γεύσεις όλες περασμένες σε χειροποίητο καλαμάκι!
 

Η Λότζα Στο Παρελθόν

 
Λότζα, στα παλιά χρόνια ήταν ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού, δίπλα από την κουζίνα, όπου οι γυναίκες του χωριού, κάθε οικογένειας, μαγείρευαν τα καλούδια του κάθε γεύματος. Εμείς περάσαμε τη Λότζα στη νέα εποχή της. Την μετατρέψαμε, σε ένα Ζυθοψητοπωλείο με σύγχρονο χαρακτήρα και παραδοσιακές γεύσεις. Ο Σκοπός μας είναι να επαναφέρουμε την γεύση στον ουρανίσκο προτάσσοντας της ποιότητα!
 
Στη δική μας εσωτερική Λότζα, δηλαδή την ανοιχτή κουζίνα μας, μπορείτε να δείτε το προσωπικό μας να ετοιμάζει με μεράκι όλα τα εδέσματα που σερβίρουμε. Θα δείτε τη παρασκευή για τα παραδοσιακά καλαμάκια μας,  όλα με την μυστική συνταγή του Αιγιώτη παππού, περασμένα κομμάτι κομμάτι, κάθε πρωι. Στην Πραγματικότητα ο παππούς μας ήταν ο άνθρωπος που αποτέλεσε για μας, την έμπνευση για τη δημιουργία της Λότζας. Αφού εδώ και χρόνια το χειροποίητο Αιγιώτικο καλαμάκι είναι το σήμα καταταθέν της πόλης.
 
Εμείς επεκτείναμε τις γεύσεις, βάζοντας όλα τα κρέατα που θέλατε, στο καλαμάκι, εκτοξεύοντας τις αισθήσεις στον ουρανίσκο σας. Στην Λότζα, αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται, σαν μέλη της οικογένειάς μας. Ποτέ κανείς μας, ειδικά εμείς στην Ελλάδα, δεν θα σέρβιρε στην οικογένειά του προχειροφτιαγμένο φαγητό. Κατά συνέπεια, κάθε πιάτο μας, ξεκινάει να ετοιμάζεται, με την παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο θα φτάσει φρεσκομαγειρεμένο και αχνιστό στο τραπέζι σας!
 
Η Ομάδα της Λότζας, με μπροστάρη το Νίκο Γεωργόπουλο, έχει συνεργασία με μικροπαραγωγούς, θέλοντας να ελέγχει καθημερινά την ποιότητα στις πρώτες ύλες. Εδώ θα βρείτε μόνο Ελληνικές μπύρες ή αναψυκτικά αφού το μότο μας είναι “Επιμένουμε Ελληνικά“. Βιολογικά κρασιά Μεσσηνίας και πολίτικες πινελιές, αφού το σουμάκ και η καπνιστή πάπρικα, κυριαρχούν! Είμαστε ανοιχτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας και σας περιμένουμε στο δικό σας στέκι πια, στην οδό Κυπρίων Ηρώων 57, για Σουβλάκια στην Ηλιούπολη!

 

Η Λότζα και στην Διανομή στα Σουβλάκια Ηλιούπολη!

Η Λότζα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα TheloSouvlakia.gr, σας φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία Online Delivery! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στον ιστότοπό μας, να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας από μια μεγάλη ποικιλία, και να τα γευτείτε στον χώρο σας, σε ελάχιστο χρόνο! Διαφορετικά καλέστε μας στο 2109950057  και άμεσα θα σας παραδώσουμε ότι επιθυμείτε. Η Λότζα σας εύχεται καλή όρεξη!!